Beschrijving

Bore Tech’s Rimfire Blend Bore Cleaner  is een speciaal samengestelde bore cleaner die lood, poedervervuiling en bullet wax effectief reinigt. Rimfire Blend overtreft de strenge eisen van de huidige smallbore shooters en is de schoonmaker bij uitstek geworden voor zowel wereldberoemde competitieschieters als geweerfabrikanten.

De gepatenteerde formulering van Rimfire Blend maakt gebruik van een combinatie van chemicaliën die geen ammoniak, geen aanstootgevende geuren en 100% biologisch afbreekbaar is. Het heeft de mogelijkheid om tegelijkertijd door de lagen lood, was en koolstofvervuiling en opbouw op vatwanden te snijden.

RIMFIRE BLEND VERWIJDERT SNEL

koolstof wax
lood Corrosieve Restem

 

RIMFIRE MIX IS 100%

Loop veilig Niet gevaarlijk ammoniakvrij
geurvrij biologisch afbreekbaar gebruiksvriendelijk

 

Rimfire Blend maakt gebruik van een exclusieve mix van oppervlakteactieve stoffen, penetrants en releasing agents om loodvervuiling van het oppervlak van de loop te penetreren en op te tillen. Deze technologie stelt de chemische stof in staat om al het “grove” werk uit te voeren, waardoor minimale tijd besteed aan poetsen en patchen mogelijk is. Het bewijs zit op de patch, dus wees niet verbaasd als je strengen en vlekjes loodvervuiling uit het einde van je boring ziet komen!

Rimfire Blend is een andere toevoeging aan bore tech’s specialiteit, cutting edge boring reinigingslijn.

Bore Tech  Rimfire  Blend  Gebruiksaanwijzing  

Ongeladen vuurwapen

1) Maak 3 tot 4 Bore Tech patches nat met  Rimfire  Blend en doe deze individueel door de loop om losse vervuiling te verwijderen. Duw alleen patches door de loop in ÉÉN richting.
2) Maak vervolgens 10 tot 15 trekkingen met een nauwsluitende Bore Tech-borstel verzadigd met Rimfire  Blend.
3) Herhaal vervolgens stap 1 en  laat Rimfire Blend 5 tot 10 minuten intrekken. Voor slecht vervuilde  geweren kunnen langere intrektijden nodig zijn.
4) Tot slot,duw droge patches door de loop tot ze schoon eruit komen.
5) Herhaal indien nodig bovenstaande stappen.

 

Extra informatie

Gewicht 0550 kg
Afmetingen 23 × 7 cm
Inhoud

4 oz, 16 oz

Rimfire blend

24.7544.75

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Translate »