Beschrijving

Bore Tech’s C4  Carbon Remover™  is een geavanceerde koolstofreiniger die snel en effectief zware koolstofvervuiling verwijdert zonder de gevaren, toxiciteit en geuren die meestal worden aangetroffen in concurrerende reinigingsmiddelen.

C4  carbon remover is 100%

Loop veilig Niet gevaarlijk ammoniakvrij
geurvrij biologisch afbreekbaar gebruiksvriendelijk

 

Bore Tech C4  Carbon Remover heeft een zeer geavanceerde chemische formulering die zijn aanval op koolstofvervuiling begint door gebruik te maken van een strategische mix van chemische oppervlakteactieve stoffen die snel loskomt en koolstofafzettingen van het oppervlak vrijgeeft.
C4  Carbon Remover’s gepatenteerde formulering maakt gebruik van een geavanceerde mix van oppervlakteactieve stoffen, penetrants, opschortende middelen en chemische actie om hardnekkige koolstofafzettingen te verwijderen. Deze verbeterde formulering zorgt voor een diepe reiniging en neutraliseert en verwijdert ook effectief de corrosieve residuen in overtollige munitie en zwart poeder.
De C4  Carbon Remover is ideaal voor lopen, halzen en kamers, AR bout- en boutdragers, flitsonderdrukkers, compensatoren, revolvercilinders, gaszuigers en elke andere plaats waar extreme koolstofvervuiling wordt aangetroffen.

Bore Tech C4  Carbon Remover gebruiksaanwijzing  

Ongeladen vuurwapen

1) Maak 3 tot 4 Bore Tech patches nat met carbon remover en doe deze individueel door de loop om losse vervuiling te verwijderen. Duw alleen patches door de loop in ÉÉN richting.
2) Maak vervolgens 10 tot 15 trekkingen met een nauwsluitende Bore Tech-borstel verzadigd met carbon remover.
3) Herhaal vervolgens stap 1 en  laat Rimfire Blend 5 tot 10 minuten intrekken. Voor slecht vervuilde  geweren kunnen langere intrektijden nodig zijn.
4) Tot slot,duw droge patches door de loop tot ze schoon eruit komen.
5) Herhaal indien nodig bovenstaande stappen.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0550 kg
Afmetingen 23 × 7 cm
Inhoud

4 oz, 16 oz

C4 carbon remover

22.7542.75

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Translate »