Beschrijving

De Proof-Positive Nylon borstels van Bore Tech zijn 100% veilig en zijn de maatstaf voor alle andere nylon borstels. Dit komt door de superieure constructie en de speciale functies die in elke borstel zijn verwerkt.

In tegenstelling tot borstels met fosforbrons worden deze Proof-Positive nylon borstels aanbevolen bij het gebruik van snel werkende koper verwijderaars, zoals de Eliminator loopreiniger of Cu+2 koper verwijderaar. Dit komt doordat traditionele fosforbrons borstels meer dan 90% koper bevatten en patches blauw verkleuren wanneer ze in contact komen met de meeste reinigingsmiddelen voor het verwijderen van koper. Met loop veilige, niet-messing kernen en draden worden Bore Tech’s Proof-Positieve nylon borstels niet beïnvloed door reinigingsmiddelen voor het verwijderen van koper en zullen blauwe plekken en de valse indicatie van kopervervuiling die wordt veroorzaakt door traditionele fosforbrons borstels worden geëlimineerd.

TRADITIONELE FOSFORBRONS PRODUCTEN
PROOF-POSITIVE PRODUCTEN

Alle Proof-Positive nylon borstels hebben twee keer zo veel extra geribbelde nylon borstelharen en elk kaliber heeft speciaal op maat gemaakte borsteldiameters, wat resulteert in een snellere reiniging.

Elke niet-messing, dubbel gewikkelde borstelkern heeft een lus-vormig einde en elimineert de scherpe snijkanten die te vinden zijn op veel andere borstels van lage kwaliteit. Deze aandacht voor detail samen met aluminiumnoppen uit vliegtuigkwaliteit zijn allemaal nodig om een effectieve, duurzame nylonborstelborstel met hoge kwaliteit voor uw geweer te produceren.

De .17 en .20 kaliber geweerborstels zijn 1 inch ingekort om de benodigde kracht te verminderen die nodig is om een borstel door de loop te duwen. Dit helpt de buiging van de pompstok te verminderen. Een te grote buiging kan resulteren in pompstok- en loopschade.

Bore Tech’s Proof-Positive Nylon Rifle borstels zijn verkrijgbaar in kalibers variërend van .17 tot .50


Gebruiksaanwijzing:

1. Schroef de borstel op de pompstok

2. Maak de borstel nat met reinigingsoplosmiddel

3. Haal de borstel  6 tot 12 keer door de loop

4. Breng het reinigingsoplosmiddel opnieuw aan en ga verder met poetsen indien nodig

5. Reinig de borstels na gebruik.


Vraag & Antwoord:

Vraag: Waarmee reinig ik mijn borstels na gebruik?

Antwoord: Gebruik gewoon warm water. We raden aan om de borstels tussen uw handpalmen te wrijven terwijl er warm kraanwater overheen stroomt.

Vraag: Waarom worden mijn patches altijd blauw als u uw borstels gebruikt met Eliminator Bore Cleaner?

Antwoord: Eliminator of een andere reiniger die is ontworpen om kopervervuiling te verwijderen, zal alle bronzen borstels aanvallen en het koper in de borstelharen verwijderen. Om deze onjuiste indicatie van kopervervuiling in loop te voorkomen, raden we aan onze Proof-Positive Nylon-borstels te gebruiken met alle reinigingsmiddelen voor het verwijderen van koper.

Vraag: Moet ik mijn borstels losdraaien voordat ik mijn pompstok terugtrek om beschadiging van de loopmonding te voorkomen?

Antwoord: Bore Tech reinigt sinds 1997 lopen en ze hebben nooit een aangetaste loopmonding of mindere nauwkeurigheid gemeten door een borstel terug door de loop te trekken. Met goed ontworpen borstels en de juiste manier van gebruikt, zijn de  borstels 100% veilig.

Vraag: Kan ​​het uiteinde van de borstel mijn loop beschadigen?

Antwoord: Met de goed ontworpen borstels en de juiste manier van gebruikt, zijn de borstels 100% veilig.

Vraag: Welke schroefdraad afmeting hebben de borstels en hebben deze mannelijk of vrouwelijk draadeinde?

Antwoord: Alle Bore Tech-borstels hebben een mannelijk draadeinde en hebben de schroefdraad afstand vermeld in onderstaande tabel.

Geweerborstels
.17 & .20 Cal .22 Cal – .50 Cal
Schroefdraad Male 5/40 Male 8/32
Lengte 1 ½ inches 2 ½ inches

Extra informatie

Kaliber

.357/.38/9mm cal, .30 cal, 7 mm cal, 6,5 mm cal, 6 mm cal, .22 cal, .338 cal

Bore Tech Nylon Rifle Brush 3 pack

10.50

Bore Tech’s Proof-Positive nylon borstels elimineren de valse indicatie van kopervervuiling die wordt aangetroffen bij gebruik van traditionele bronzen borstels en reinigingsmiddelen voor het verwijderen van koper. Met tweemaal de hoeveelheid extra grote borstelharen, dubbel gewikkelde kernen en lus uiteinden zijn deze borstels uitzonderlijk geribbeld en bieden ze een veilige en effectieve reiniging.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Translate »