Beschrijving

Bore Tech Eliminator™ Bore Cleaner  is de gepatenteerde, snelwerkende, loopveilige, niet-ammoniakboringsreiniger die de schietindustrie stormenderhand heeft veroverd. Het is bewezen dat Eliminator de strenge eisen van de moderne shutter overtreft en is de schoonmaker bij uitstek door shutters over de hele wereld die het beste eisen.

ELIMINATOR VERWIJDERT SNEL

koolstof koper
lood Corrosieve resten

 

ELIMINATOR IS 100%

Loop veilig Niet gevaarlijk ammoniakvrij
geurvrij biologisch afbreekbaar gebruiksvriendelijk

 

Eliminator’s gepatenteerde formulering is een combinatie van ingrediënten die tegelijkertijd door zware lagen koolstof- en kopervervuiling kunnen snijden die zich ophopen tijdens het schieten.
Eliminator begint zijn aanval op vervuiling door gebruik te maken van een strategische mix van chemische oppervlakteactieve stoffen die snel koolstofafzettingen losmaken en vrijkomen van het oppervlak van het vat. Deze oppervlakteactieve stoffen neutraliseren ook effectief alle corrosieve residuen die roest en corrosie in vaten voorkomen.
Tijdens het verwijderen van koolstofvervuiling gebruikt Eliminator ook een ongeëvenaard proces dat snel kopervervuiling oxideert en opschort in de reinigingsoplossing, waardoor het niet in staat is om opnieuw op het loopoppervlak te plaatsen. Deze exclusieve technologie maakt het mogelijk om zowel koolstof- als kopervervuiling op volle sterkte voort te zetten en volledig te ontginn zonder verzadigd te raken en de effectiviteit te verliezen.
Bore Tech Eliminator is 100% ammoniakvrij en Loopveilig. Het zal geen loopstaal etsen of beschadigen en kan veilig worden achtergelaten om oneindig lang in de boring te weken. Bovendien bevat de Eliminator ook een korte termijn roest preventief, die schilden en voorwaarden de loop van het vuurwapen na het schoonmaken. Bevochtig gewoon uw laatste patch met Eliminator en uw loop wordt tot 2 weken beschermd tegen roest en corrosie.
Bore Tech Eliminator is de belangrijkste, state-of-the-art loopreiniger die snel koolstof- en kopervervuiling elimineert zonder de gevaren, toxiciteit en geuren die worden aangetroffen in concurrerende reinigingsmiddelen. Verwijder snel vervuiling van uw loop en alle andere reinigingsmiddelen van uw loop… Bore Tech Eliminator loopreiniger.

BoreTech Eliminator gebruiksaanwijzing  

Ongeladen vuurwapen

1) Maak 3 tot 4 Bore Tech patches nat met eliminator en doe deze individueel door de loop om losse vervuiling te verwijderen. Duw alleen patches door de loop in ÉÉN richting.
2) Maak vervolgens 10 tot 15 trekkingen met een nauwsluitende Bore Tech-borstel verzadigd met eliminator.
3) Herhaal vervolgens stap 1 en  laat eliminator 5 tot 10 minuten intrekken. Voor slecht vervuilde geweren kunnen langere intrektijden nodig zijn.
4) Tot slot,duw droge patches door de loop tot ze schoon eruit komen.
5) Herhaal indien nodig bovenstaande stappen.

 

 

Extra informatie

Gewicht 0550 kg
Afmetingen 23 × 7 cm
Inhoud

4 oz, 16 oz

Eliminator bore cleaner

24.7544.75

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Translate »