Beschrijving

Bore Tech  Proof-Positive Bore Stix ™  zijn gewoon de beste gecoate pompstokken beschikbaar!! Met toonaangevende kogellager handgrepen, gepatenteerde, niet-messing, Proof-Positive tips, kleur gecodeerde kaliber specifieke handgrepen en een uiterst duurzame coating zijn de Proof-Positieve Bore Stix ™  de maatstaf voor pompstokken.

De vrij zwevende, dual lager handvat ontwerp zorgt voor moeiteloze beweging en nauwkeurig volgen van de trekkende velden van de loop. Proof-Positieve Bore Stix  zorgen voor effectieve reiniging en sluiten de frustrerende rafelige borstels van het einde van de pompstok uit. Daarnaast hebben de kleur gecodeerde handgrepen een comfortabele, anti-slip rubberen grip die schade voorkomt aan het geweer en voorkomt het giswerk bij het bepalen welke pompstok te gebruiken voor wat kaliber.

Alle  Proof-positieve Bore Stix  zijn voorzien van een loop veilige, niet-messing, Proof-positieve tip die de irritante valse indicatie van koper vervuiling elimineert die wordt gevonden met traditionele koperen pompstokken bij gebruik van koper verwijderende reinigingsmiddelen.

TRADITIONELE FOSFORBRONS PRODUCTEN
PROOF-POSITIVE PRODUCTEN

De verwisselbare, vrouwelijke Proof-Positieve tip elimineert ook de noodzaak voor extra adapters bij het wisselen tussen jags en borstels. Elke Proof-positieve tip is speciaal bewerkt tot een volledig gladde overgang tussen de pompstok en de jas of borstels. Hiermee voorkomt u alle mogelijke beschadiging aan de loopmonding van het vuurwapen als de pompstok terug door de loop wordt getrokken.

Met behulp van een kaliber specifiek, versterkt, hoge sterkte stalen kern,  hebben de Proof-Positive Bore Stix onovertroffen stijfheid dat  buigen minimaliseert. De stalen kern wordt gecoat met een eigen, lage wrijving coating die zeer duurzaam en chemisch resistent is, en zorgt voor jarenlang betrouwbare diensten.

Proof-Positieve Bore Stix  zijn voorzien van een exclusief barrel twist identificatiesysteem. Met dit eenvoudige index punt systeem kunne schutters eenvoudig bepalen wat de spoed van van de loop is.

Waarom genoegen nemen met iets minder dan perfectie? Kies de beste … Kies de  Bore Tech Proof-Positive Bore Stix.


Bore Tech Proof-Positive Bore Stix ™ Cleaning Rods

Kaliber Kleur handvat Pompstok Diameter (Inches) Vrouwlijke Tip schroefdraad
.17 Cal Grijs 0,164″ 5/40
.20 Cal Groen 0,180″ 5/40
0,22 Rimfire Oranje 0,195″ 8/32
.223 Centerfire Zwart .205″ 8/32
.243 / 6mm – .270 Cal Blauw .221″ 8/32
0,284 / 7mm – 0,308 / 8mm Rood 0,258″ 8/32
0,338-,41 Cal Groen .289″ 8/32
0,416-,50 Cal Grijs 0,382″ 8/32

Alle pompstok lengten vermeld zijn de “Working lengte” van de pompstok. Deze metingen zijn exclusief de lengte van de steel. 

Voor rod totale lengte (OAL), voeg 5,5” van de stang werklengte. Zie onderstaande figuur.

Boring Stix Totale lengte = Lengte handvat (5.5” ) + lengte loop+kamer (dus van “ingang” tot uitgang”)


Hoe te bepalen van de juiste pompstok lengte voor uw toepassing

Zie de handige en makkelijke pompstok lengte handleiding door de hieronder te klikken (Handleiding is in het Engels!).

Bepalen Rifle Twist Rate

Zie de handige en makkelijke handleiding door de hieronder te klikken (Handleiding is in het Engels!).

 

Extra informatie

Afmetingen 110 × 2 × 5 cm
Lengte

44"(32"loop), 40" (28" Loop), 36" (24" Loop)

Proof-Positive Bore Stix – cal .22 RF

87.50

Simpelweg de beste gecoate pompstokken die verkrijgbaar zijn!! Met toonaangevende kogellager handgrepen, gepatenteerde, niet-messing, Proof-Positive tips, kleur gecodeerde kaliber specifieke handgrepen en een uiterst duurzame coating zijn de Proof-Positieve Bore Stix ™  de maatstaf voor pompstokken. Kies de beste … Kies de  Bore Tech Proof-Positive Bore Stix .

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Translate »