Beschrijving

Bore Tech’s Extreme Grease HD is een ultra smakeloze drievoudige synthetische mix die speciaal is samengesteld voor superieure vuurwapenbediening. De hoogwaardige extreme drukadditieven, verbeterde roestremmers en nanokeramische temperatuursmeermiddelen bieden een breed bedrijfstemperatuurbereik van -85 ° F tot + 700 ° F en elimineren het “kauwgom” en “lopen” vond de merken van onze concurrenten De gepatenteerde formulering heeft een veel lagere wrijvingscoëfficiënt dan molydisulfide, flouropolymeren, lithium- en grafietgebaseerde vetten en dringt door in metalen en polymeeroppervlakken die onovertroffen en uitgebreide smering bieden tot meer dan 20°F.

EXTREME GREASE HD

Operationeel temperatuurbereik van -85 °F tot +700 ° F Uitgebreid temperatuurbereik van 2000 °F
Extreem smakeloze “Non Gumming” “Non Running” formulering Biedt superieure smering en voorkomt vastvreten

Bore Tech’s Extreme Grease HD is het enige premium vet dat speciaal is geformuleerd voor gebruik op vuurwapenvergrendelingsnokken, framerails, scharnierpennen en camming-mechanismen waar een soepele werking, langere levensduur van het onderdeel en prestaties onder extreme omstandigheden vereist zijn.

Nu weet je waarom we het EXTREEM noemen………..

Bore Tech Extreme Grease HD Gebruiksaanwijzing

VUURWAPEN ONTLADEN
1) Reinig het gebied van alle oliën, vetten en vervuilingsresten waar Extreme Grease HD zal worden aangebracht met Bore Tech’s Blast Degreaser /Cleaner.
2) Breng vervolgens een kleine hoeveelheid Extreme Grease HD aan op oppervlakken die onderhevig zijn aan hoge wrijving, extreme druk of temperaturen.
3) draai de onderdelen meerdere keren om het vet gelijkmatig te verdelen.

 

 

Extreme grease HD

18.00

Translate »