Beschrijving

Bore Tech Friction Guard XP Gun Oil is een speciaal samengestelde synthetische mix van oliën met geavanceerde additieven die hoge prestaties smering en verbeterde roest- en corrosie-eigenschappen bieden die de MIL-PRF-63460E-vereisten overschrijden.

FRICTION GUARD XP GUN OIL

-100°F tot 600°F Werkingsbereik Superieure corrosiebescherming
Vermindert wrijving en slijtage met 95% Loop bescherming

 

De technologisch geavanceerde formule van Friction Guard XP bevat gepatenteerde additieven die diep in de poriën van het metaal doordringen en zich hechten aan het oppervlak van het metaal, waardoor een verbeterde filmsterktelaag ontstaat die superieure antislijtage-eigenschappen biedt bij een breed scala aan bedrijfstemperaturen. Friction Guard XP zal niet afbranden bij extreme temperaturen die worden aangetroffen tijdens volledig automatisch vuur of kleverig en gummy worden in de extreme kou met een werkingsbereik van -100 ° F tot 600 ° F.
De Friction Guard XP biedt ook ongeëvenaarde bescherming tegen roest en corrosie door een effectieve barrièrefilm op het oppervlak te vormen. Deze microdunne film heeft 100 uur overwonnen in de ASTM B-117 zoutneveltest en heeft bewezen vocht effectief te verplaatsen en corrosieve residuen te neutraliseren. Een lichte laag Friction Guard XP tijdens de opslag blijft het metalen oppervlak conditioneren. Het trekt geen stof of vuil aan en helpt vervuiling tijdens het schieten af te weren.
Bore Tech’s Friction Guard XP is de verbeterde olie bij uitstek voor de extreme schutter, jager of liefhebber die op zoek is naar niets anders dan de beste.

Bore Tech Friction  Guard XP Gun Oil  Gebruiksaanwijzing  

VUURWAPEN ONTLADEN
1) Reinig de loop met Bore Tech Blast degreaser te behandelen ruimtes en laat drogen.
2) Pas vervolgens Friction  Guard  XP  gun oil toe op  alle  bewegende  delen. Cyclus de  onderdelen meerdere  keren om olie gelijkmatig te verdelen.
3) Als het van toepassing op de loop, nat een Boring Tech patch/champer mop door de loop tot een lichte laag van olie aanwezig is.
4) Alvorens  vuurwapen te gebruiken, altijd een droge patch door de loop. Dit  verwijdert eventuele residuen en zorgt voor geen obstakels.

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0140 kg
Afmetingen 15 × 5 cm

Teflon gun oil

24.75

Translate »