Beschrijving

Bore Tech’s gepatenteerde CENTERFIRE, BOLT ACTION PATCH GUIDE is voorzien van een exclusief, handsfree patch-spiking-systeem dat de rommel en het gedoe van correct spike-patches elimineert. Deze handleidingen vereenvoudigen en versnellen het reinigingsproces aanzienlijk.
Leg gewoon een patch over de opening op de schuine patchplaat, bevochtig de patch met reinigingsmiddel en duw je hengel door de boring. De schuine patchplaat prikt moeiteloos uw patch, waardoor rommelige schoonmaakmiddelen op uw handen, wapenkolf en schoonmaakbank worden geëlimineerd. De Patch Guide verlicht ook het omslachtige patch-spiking-proces op langere reinigingsstaven.
Elke patchgeleider is ontworpen om de reinigingsstang nauwkeurig uit te lijnen met de boring van het geweer, waardoor schade aan zowel het vuurwapen als de reinigingsstang wordt voorkomen. Dit wordt bereikt door de zelfcentrerende, taps toelopende rubberen neuskegel aan de voorkant en het verlengde loopontwerp aan de achterkant van de geleider. Simpel gezegd, de Patch Guide is een noodzakelijk hulpmiddel voor een goede reiniging en bescherming van uw geweer.
Bovendien zijn de vervangbare en oplosmiddelbestendige gevormde rubberen neuskegels zacht genoeg om een ​​superieure, langdurige afdichting te bieden en volledig te voorkomen dat reinigingsmiddelen in de kamer en actiegebieden lekken.
Deze geleiders zijn ontworpen voor zowel korte als lange acties en hebben een verstelbare boutkraag die stevig op zijn plaats wordt vergrendeld via de messing vergrendelingshendel met schroefdraad.
Alle patchgeleiders zijn voorzien van uiterst nauwkeurige CNC-gefreesde en geanodiseerde aluminium componenten die een leven lang kunnen worden gebruikt. Elke gids is kleurgecodeerd voor gemakkelijke identificatie van het kaliber en past op de meest populaire centerfire Remington 700-stijl, bolt-action geweren variërend van .17 tot .416 kalibers.
Kleurgecodeerd voor gemakkelijke identificatie van het kaliber Bore Tech’s Bore Guides passen op de meeste populaire centerfire, Remington 700-stijl, bolt action geweren variërend van .17 tot .416 kalibers.

Gids Kleur Kaliber
Goud .17 – .25 Cal
Rood .25 – .30 Cal
Groen 8 mm – .416 Cal

Levertijd: circa 2 weken

Extra informatie

Kleur

Goud, Rood, Groen

Bore tech patch guide

98.90105.90

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
Translate »