Beschrijving

Bore Tech’s Shotgun Blend Bore Cleaner is een speciaal samengestelde boorreiniger die lood-,kruit- en plastic propvervuiling effectief van loop reinigt, waardoor kegels en chokebuizen gemakkelijk worden geforceerd. Shotgun Blend overtreft de strenge eisen van de 21e-eeuwse shotgun-shooter en is de favoriete reiniger geworden voor wereldberoemde trap-, skeet- en wedstrijdschutters.

De gepatenteerde formulering van Shotgun Blend bevat een combinatie van chemicaliën die geen ammoniak bevat, geen onaangename geuren en 100% biologisch afbreekbaar is. Het heeft de mogelijkheid om tegelijkertijd door de lagen lood, koolstof en plastic propvervuiling te snijden die zich in het loop ophopen.

SHOTGUN BLEND VERWIJDERT SNEL

KOOLSTOF PLASTIC PROP VERVUILING
LOOD BIJTEND RESIDU

 

SHOTGUN-MIX IS 100%

VAT VEILIG NIET GEVAARLIJK AMMONIAK VRIJ
GEURVRIJ BIOLOGISCH AFBREEKBAAR GEBRUIKSVRIENDELIJK

 

Shotgun Blend maakt gebruik van een exclusieve mix van oppervlakteactieve stoffen, penetranten en lossingsmiddelen om lood en plastic propvervuiling van het loopoppervlak te penetreren en op te tillen. Het bewijs staat op de pleister, dus wees niet verbaasd als je loden vlekken en strengen plastic propvervuiling uit het uiteinde van je boring ziet komen!

Bore Tech’s Shotgun Blend is de keuze voor veeleisende jachtgeweerschutters die niets minder dan totale prestaties van hun jachtgeweer eisen

Bore Tech Shotgun Blend Gebruiksaanwijzing

VUURWAPEN ONTLADEN

1) Maak 3 tot 4 Bore Tech X Count-patches nat met Shotgun Blend en duw de boring afzonderlijk door om losse vervuiling te verwijderen. Duw slechts patches in ÉÉN richting door de boring.

2) Maak vervolgens 10 tot 15 keer met een nauwsluitende Bore Tech-borstel verzadigd met Shotgun Blend.

3) Herhaal vervolgens stap 1 en laat Shotgun Blend 5 tot 10 minuten weken. Voor zwaar vervuilde geweren kunnen langere weektijden nodig zijn.

4) Duw ten slotte droge patches door de boring totdat ze er schoon uitkomen.

5) Herhaal bovenstaande stappen indien nodig.

6) Voordat u het vuurwapen opbergt, bevochtigt u een patches met Shotgun Blend en duwt u de boring door. Dit beschermt tot 2 weken tegen roest/corrosie onder normale opslagomstandigheden.

7) Voor langdurige opslag of in ongunstige omstandigheden kunt u Bore Tech Friction Guard XP Gun Oil toepassen.

8) Voordat u een vuurwapen gebruikt, moet u altijd een droge patches door de boring halen. Dit verwijdert eventuele resten en zorgt voor obstructies.

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 0550 kg
Afmetingen 23 × 7 cm
Inhoud

4 oz, 16 oz

Shotgun Blend

24.7544.75

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Translate »