Beschrijving

Bore Tech’s CENTERFIRE, BOLT ACTION BORE GUIDES precies uitlijnen reinigingspoetsstok met het geweer loop boring en voorkomen schade aan zowel het vuurwapen en de reinigigspoetstok waardoor het een noodzakelijk hulpmiddel voor een goede reiniging en bescherming van uw geweren.

Kleur gecodeerd voor eenvoudige kaliber identificatie Bore Tech’s Bore Guides passen op de meest populaire centerfire, Remington 700 stijl,  actie geweren variërend van .17 tot .416 kalibers.

Gids kleur Kaliber bereik
goud .17 – .25 Cal
rood .25 – .308 Cal
groen 8mm – .416 Cal

De boregidsen van Bore Tech zijn voorzien van zeer nauwkeurige CNC-gefreesde en geanodiseerde componenten die een levensduur bieden. De kleurgecodeerde oplosmiddelpoorten zijn voorzien van verbrede openingen voor eenvoudige toepassing van oplosmiddelen en een taps toelopende toegang aan de achterzijde voor eenvoudige uitlijning van de jag/borstel.
Bovendien zijn de vervangbare en oplosmiddelbestendige gegoten rubberen nosecones zacht genoeg om een superieure, langdurige afdichting te bieden en volledig te voorkomen dat reinigingsmiddelen in de kamer en actiegebieden lekken.
Deze geleiders zijn ontworpen voor zowel korte als lange acties en zijn voorzien van een verstelbare boutkraag die stevig op zijn plaats vergrendelt via de messing vergrendelingsgreep met schroefdraad.
Hoewel deze een geweldige pasvorm hebben om te werken als een Remington 700 bore-guides

Boorgeleider Gebruiksaanwijzing voor centerfire, bolt actie

 1. Verwijder de bolt volgens de instructies van de fabrikant.
 2. Draai de handgreep van de messing boutkraag los en schuif de rubberen neuscone (voorkant) van de boorgeleider door de ontvanger totdat u in de kamer zit.
  * Druk lichtjes op de boorgeleider om rubberen nosecone in de kamer te plaatsen.
 3. Schuif de boltkraag naar voren totdat de messing handgreep is uitgelijnd met de uitsparing van de boutgreep. Draai de messing handgreep naar beneden in de uitsparing van de boltgreep en draai deze tegen de boorgeleiderbuis. Op dit punt mag de geleider niet vooruit of achteruit bewegen.
  OPMERKING: Op geweren zonder uitsparing van de boltgreep kan het nodig zijn om de messing vergrendelingshendel te verwijderen en de boltkraag naar voren te schuiven totdat het gat van de schroefdraadvergrendelingsgreep zichtbaar is in de uitwerppoort. Plaats de messing vergrendelingshendel opnieuw en draai deze vast tegen de boorgeleiderbuis om de boorgeleider goed in werking te stellen.
 4. Plaats een droge patch van de juiste grootte op een jag en steek de poetsstok/jag in de achterste opening van de boorgeleider totdat deze zichtbaar is in de oplosmiddelpoort.
 5. Breng reiniger of olie aan op de patch en duw deze door de loop boring.
 6. De oplosmiddelpoort kan ook worden gebruikt om vloistof op borstels aan te brengen.
 7. Om de boorgeleider van de actie te verwijderen, maakt u de messing handgreep los en draait u deze uit en uit de uitsparing van de boltgreep. Trek vervolgens de boorgeleider en de boltkraag terug uit de buurt van de kamer en uit de actie.

Bore tech bore guide .25-30 cal (red)

67.50

Translate »