Beschrijving

Ontwikkeld door jarenlang geavanceerd chemisch onderzoek, is de Cu+2  Copper Remover™  de gepatenteerde koperverwijderaar die de strenge eisen van de huidige topschieters overtreft en kopervervuiling sneller reinigt dan traditionele oplosmiddelen op basis van petro-ammoniak.

Cu+2  copper remover IS 100%

Loop veilig Niet gevaarlijk ammoniakvrij
geurvrij biologisch afbreekbaar gebruiksvriendelijk

 

Cu+2  Copper Remover’s gepatenteerde formulering en reinigingsproces is ontworpen voor één ding; voortdurende, snelle en volledige extractie van alle kopervervuiling in de loop van uw vuurwapen. De sleutel tot de ongeëvenaarde koperverwijderingsmogelijkheden van de Cu+2 Copper Remover is een uniek proces in twee stappen in de industrie.
In de eerste stap oxideert en breekt de Cu+2  copper remover snel kopervervuiling af door zijn elektronische toestand opnieuw te configureren. Zodra de kopervervuiling is geoxideerd in stap één, een speciaal verbeterd bindmiddel binnen de Cu+2  Copper Remover formulering fungeert als een magneet vangen van het koper en waardoor het niet in staat om opnieuw te plaatsen in de vuurwapens droeg. Deze exclusieve technologie maakt de volledige extractie van kopervervuiling op volle sterkte mogelijk zonder verzadigd te raken en de effectiviteit te verliezen.
Bore Tech Cu+2  copper remover is 100% ammoniakvrij en loopveilig. Het zal geen loopstaal etsen of beschadigen en kan veilig worden achtergelaten om oneindig lang in de loop te weken. Bovendien bevat de Cu+2  Copper Remover ook een korte termijn roest preventief, die afschermt en voorwaarden de loop van het vuurwapen na het reinigen. Bevochtig gewoon uw laatste patch met Cu+2  Copper Remover en uw loop wordt tot 2 weken beschermd tegen roest en corrosie.
Simpel gezegd, Bore Tech’s Cu+2  Copper Remover werkt sneller en beter zonder de angst voor loopschade en de vreselijke ammoniakgeur. Na jaren van proberen, is dit de koperverwijderaar die je gaat kopen.

Bore Tech copper remover gebruiksaanwijzing  

Ongeladen vuurwapen

1) Maak 3 tot 4 Bore Tech patches nat met copper remover en doe deze individueel door de loop om losse vervuiling te verwijderen. Duw alleen patches door de loop in ÉÉN richting.
2) Maak vervolgens 10 tot 15 trekkingen met een nauwsluitende Bore Tech-borstel verzadigd met copper remover.
3) Herhaal vervolgens stap 1 en  laat copper remover 5 tot 10 minuten intrekken. Voor slecht vervuilde  geweren kunnen langere intrektijden nodig zijn.
4) Tot slot,duw droge patches door de loop tot ze schoon eruit komen.
5) Herhaal indien nodig bovenstaande stappen.

 

Extra informatie

Gewicht 0550 kg
Afmetingen 23 × 7 cm
Inhoud

16oz, 4oz

CU+2 copper remover

22.7542.75

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Translate »