Bore Tech Bronze Rifle Brush 3 pack

8.25

Het is niet zomaar een borstel, het is de Bore Tech Benchmark Brush!

Bore Tech’s Benchmark Phosphor Bronze Bore-borstels staan bekend als de beste in de schietsport en vormen de maatstaf voor alle andere borstels van fosforbrons. Met tweemaal de hoeveelheid overmaatse borstelharen en dubbel gewonden kernen met lus uiteinden zorgen deze borstels voor een langdurige, veilige en effectieve reiniging.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Het is niet zomaar een borstel, het is de Bore Tech Benchmark Brush!

Bore Tech’s Benchmark Phosphor Bronze Bore-borstels staan bekend als de beste in de schietsport en vormen de maatstaf voor alle andere borstels van fosforbrons. Met tweemaal de hoeveelheid overmaatse borstelharen en dubbel gewonden kernen met lus uiteinden zorgen deze borstels voor een langdurige, veilige en effectieve reiniging.


Gebruiksaanwijzing:

1. Schroef de borstel op de pompstok

2. Maak de borstel nat met reinigingsoplosmiddel

3. Haal de borstel  6 tot 12 keer door de loop
OPMERKING: met bronzen borstels moet u de borstel over de volledige lengte door de loop drukken en uit de loopmonding komen om daarna de borstel terug te trekken

4. Breng het reinigingsoplosmiddel opnieuw aan en ga verder met poetsen indien nodig

5. Reinig de borstels na gebruik.


Vraag & Antwoord:

Vraag: Waarmee reinig ik mijn borstels na gebruik?

Antwoord: Gebruik gewoon warm water. We raden aan om de borstels tussen uw handpalmen te wrijven terwijl er warm kraanwater overheen stroomt.

Vraag: Waarom worden mijn patches altijd blauw als u uw borstels gebruikt met Eliminator Bore Cleaner?

Antwoord: Eliminator of een andere reiniger die is ontworpen om kopervervuiling te verwijderen, zal alle bronzen borstels aanvallen en het koper in de borstelharen verwijderen. Om deze onjuiste indicatie van kopervervuiling in loop te voorkomen, raden we aan onze Proof-Positive Nylon-borstels te gebruiken met alle reinigingsmiddelen voor het verwijderen van koper.

Vraag: Moet ik mijn borstels losdraaien voordat ik mijn pompstok terugtrek om beschadiging van de loopmonding te voorkomen?

Antwoord: Bore Tech reinigt sinds 1997 lopen en ze hebben nooit een aangetaste loopmonding of mindere nauwkeurigheid gemeten door een borstel terug door de loop te trekken. Met goed ontworpen borstels en de juiste manier van gebruikt, zijn de  borstels 100% veilig. Alle lopen hebben het einde van hun levensduur bereikt ruim voordat een borstel eventuele schade had kunnen aanrichten.

Vraag: Kan ​​het uiteinde van de borstel mijn loop beschadigen?

Antwoord: Met de goed ontworpen borstels en de juiste manier van gebruikt, zijn de borstels 100% veilig.

Vraag: Welke schroefdraad afmeting hebben de borstels en hebben deze mannelijk of vrouwelijk draadeinde?

Antwoord: Alle Bore Tech-borstels hebben een mannelijk draadeinde en hebben de schroefdraad afstand vermeld in onderstaande tabel.

Geweerborstels
.17 & .20 Cal .22 Cal – .50 Cal
Schroefdraad Male 5/40 Male 8/32
Lengte 1 ½ inches 2 ½ inches

 

Extra informatie

Kaliber

.357/.38/9mm cal, .30 cal, 7 mm cal, 6,5 mm cal, 6 mm cal, .22 cal