Beschrijving

Bore Tech X-Count ™ Patches zijn van de hoogste kwaliteit, 100% katoen, dubbele opgeruwde, niet rafelend, schoonmaak patches op de markt. Gebuikt door precisie schutters over de hele wereld, de patches hebben een reputatie voor superieure consistentie, maximum oplosmiddel absorptie en reinigend vermogen.

X-Count ™ Patches zijn er in een verscheidenheid van vierkante en ronde maten voor een goede pasvorm. Alle patches zijn op maat om voor de diverse kalibers en zijn in staat om te worden gebruikt met de verschillende aan jag types.

Verpakt in ophangbare en hersluitbare plastic zakken. X-Count ™ Patches zijn bij ons verkrijgbaar in zakken van 1000 patches.


KRIJG BETERE RESULTATEN MET SIDE SPIKING

Je hebt net de nieuwe Bore Tech bestelling binnen en staat te trappelen om uw vuurwapen te reinigen. Je hebt je onderzoek gedaan om ervoor te zorgen dat je de juiste maat hebt gekocht, wetende dat alles perfect zou moeten werken. Je begint met je eerste patch, duwt het door de loop en je merkt het zeer zwaar gaat en zelfs blokkeert! Hoe kan dit?

Een goede oplossing voor de frustratie van al te strak of vastgelopen van patches is wat “Side Spiking” wordt genoemd. Side Spiking is super simpel en werkt!

Zoals de naam al aangeeft, is “Side-spiking” simpelweg het verplaatsen van de spiking positie van het centrum van de patch naar de hoek van een vierkant pleister of de rand van een ronde patch. (Zie figuur 1)

Figuur 1: het verplaatsen vanuit het Midden naar de rand

Hoe dichter naar de rand van de patch u uw jag aanprikt, hoe losser de patch zal zijn wanneer hij door de loop wordt geduwd. Belangrijk: Wees voorzichtig en ga niet te ver naar de rand van de patch. Laat genoeg patch materiaal om de eerste set van ringen op uw jag te bedekken, dit verzekert dat uw jag goed gecentreerd in de loop en dat er geen contact met de trekkende velden zal zijn. (Zie figuur 2)

Figuur 2: Juiste Side Spiking plaats

We raden Side Spiking zeker aan bij vochtige patches. Dit zorgt voor een lossere patch in de loop om grove kruitresten te verwijderen en laat meer reinigingsoplossing achteren om resterende vervuiling op te lossen.

Wanneer een strakkere patch nodig is, verplaatst uw de spike dichter naar het midden van de patch. Hoe dichter bij het centrum van de patch, hoe strakker de patch zal worden in de loop. Het doel is om een ​​goed passend patch die u toelaat om de pompstok vlot door de loop te duwen. Vergeet niet dat u niet hoeft te eindigen in het midden van de patch!

Let op: De Bore Tech Jags zijn ontwikkeld om te worden gebruikt in combinatie met de X-Count katoenflanel patches. Het gebruik van niet Bore Tech merk patches, kunnen leiden tot een minder goed resultaat als gevolg van de verschillen in de patch dikte, grootte en materiaal.

Rond patches 3-1/2″ 250 stuks shotgun

28.00

Translate »