Beschrijving

Bore Tech’s Chameleon Gel™  opnieuw gedefinieerd reiniging door pionieren de combinatie van chemische en mechanische reiniging actie in een kleur aan te geven en 100% loop veilig schoner en polijsten. De eenvoudig te gebruiken gelformulering verwijdert effectief zware carbon-, koper-, lood- en moly-vervuiling. Het hoeft niet te worden gemengd en wordt elke keer snel schoongemaakt voor een glanzend vat.

Chameleon gel wordt aanbevolen voor:

Extreem vervuilde lopen Licht polijstende loop
Koolstofvervuiling in halsgebied hardnekkige kopervervuiling

 

Chameleon gel is 100%

Loop veilig Niet gevaarlijk Ammoniakvrij
geurvrij biologisch afbreekbaar gebruiksvriendelijk

 

Traditionele schurende looppasta’s zijn uitsluitend afhankelijk van aluminiumoxidegrit en mechanische slijtage om vervuiling te verwijderen. Complicerend, deze decennia oude technologie wordt zwart of de loop nu koper vervuild, koolstof vervuild of 100% schoon is. Schutters hebben geen indicatie van hun loopconditie en gebruiken op hun beurt de traditionele looppasta’s die hun loop beschadigen. Niet met Chameleon Gel!
Chameleon Gel reinigt vervuiling veilig in de helft van de tijd van traditionele schurende looppasta’s door gebruik te maken van een micron formaat, op silica gebaseerde polish die een activeringsplaats creëert voor de gepatenteerde chemische technologie om snel en effectief schoon te maken. Het verandert ook van kleur om aan te geven wat voor soort vervuiling er in de loop zit en wanneer de loop schoon is.

CHAMELEON GEL TRADITIONELE LOOPPASTA
Koper en koolstof vervuilde loop gun cleaning gel gun cleaning gel
Koper vervuilde loop best gun cleaning gel gel for gun cleaning
kruit vervuilde loop Gun Cleaning Gel Buy Gun Cleaning Gel Online
Schone loop Best Gun Cleaning Gel Buy Gun Cleaning Gel

 

Als u uw lopen snel, effectief en veilig wilt reinigen en polijsten, is bore tech’s Chameleon Gel de geavanceerde reiniger / polijstmiddel waar u naar op zoek was.

Bore Tech chameleon Gel™ Gebruiksaanwijzing  

VUURWAPEN ontladen

1) Maak 3 tot 4 Bore Tech patches nat met chameleon gel en doe deze individueel door de loop om losse vervuiling te verwijderen. Duw alleen patches door de loop in ÉÉN richting.

2) Vervolgens, met behulp van het juiste kaliber Bore Tech Proof-Positive jag en  ondermaatse Bore Tech patches of een ondermaatse Bore Tech Proof-Positive Nylon borstel  met een patch eromheen gewikkeld,  gelijkmatig coaten van de patch met Chameleon Gel.  3) Korte slaggen in de loop met de gecoate patches heen en weer in stappen van 2 inch  gericht op problematische gebieden.
4) Let op de kleur(en) van de patch om het vervuilingstype in de loop aan te  geven.
1. Blauw/Groen =  Kopervervuiling
2. Zwart =  Koolstofvervuiling
3. Grijs = Lood/Moly
4. Wit = Schone  boring
5) Laat Chameleon Gel 3 – 5 minuten in de loop intrekken.
6) Herhaal  bovenstaande  stappen indien nodig. Wanneer de chameleon Gel wit van kleur blijft, is de loop schoon.
7) Om chameloen Gel te verwijderen, individueel 2  tot  3 natte patches van C4  Carbon Remover, Cu+2  Copper  Remover of  Eliminator Bore Cleaner door de loop.
8) Tot slot,duw droge patches door de loop tot zij schoon eruit komen.
9)  Alvorens  vuurwapen te gebruiken, voer altijd een droge patch door de loop. Dit    verwijdert eventuele residuen en zorgt voor geen obstakels.

 

 

Chameleon gel

23.75

Translate »