Beschrijving

Het 5X lage vergrotingsbereik van de ZC527 biedt een breed gezichtsveld (21 voet) voor snelle doelacquisitie en actie op korte afstand. Terwijl je aan de bovenkant van zijn x27-vergroting bent, heb je de droom van een lange-afstandsschutter waarbij doelen tot 1000 meter en verder haalbaar zijn.

ONOVERTROFFEN OPTISCHE PRESTATIES

De optische ingenieurs van ZCO hebben de volgende standaard gezet voor helderheid, lichttransmissie en resolutie in een compact scopepakket. Nooit eerder zijn zulke prestaties gezien in dit vergrotingsbereik en lensformaat. De totale lichttransmissie is 92% met behoud van een uitstekende kleurgetrouwheid gecombineerd met de beste resolutie in zijn klasse voor de ultieme kijkervaring.

AANVULLENDE KERNKENMERKEN: 

36 mm
hoofdbuis De buis levert optische en mechanische systemen die samenwerken voor superieure prestaties – geen compromissen. Met meer interne ruimte zijn optische componenten beter beschermd om externe vervorming, stress en schokken te weerstaan. Verder betekent extra ruimte dat ZCO grotere lenselementen kan leveren voor een opmerkelijke optische kwaliteit, terwijl het enorme hoeveelheden elevatie- en windreizen biedt. In dit geval is groot beter; aanzienlijk beter.
56 mm objectief met ED-lenzen 
ZCO-scopes gebruiken ED-lenzen (Extra-low Dispersion) voor de objectiefelementen om de resolutie, kleurcorrectie en contrast te maximaliseren. Deze grotere lenselementen zorgen voor een betere lichttransmissie, vlakheid van het veld en eersteklas resolutie.
Meerdere verlichtingsinstellingen
De verlichtingsring kan uit zijn, weinig licht, 0-dagen helderheid en schutters kunnen kiezen tussen rode en groene verlichting. (Inclusief niveaus die compatibel zijn voor nachtzicht.)
AIM Automatic Illumination Management De 
ZC527 gebruikt geavanceerde detectiemogelijkheden om te detecteren wanneer het geweer zich buiten de schietpositie bevindt om de levensduur van de batterij te verlengen. De verlichting wordt gedeactiveerd door de AIM wanneer het bereik groter is dan 75 graden in opwaartse of neerwaartse kantelhoek of wanneer het groter is dan 45 graden naar beide kanten.
Snelle parallaxaanpassing
Een uitstekende balans tussen snelheid en precisie waardoor het snel, nauwkeurig en natuurlijk gemakkelijk is om een ​​parallaxvrij beeld te maken zonder speling, zelfs onder zware luchtspiegelingen of andere uitdagende omstandigheden. Dit wordt bereikt in ongeveer 190 graden rotatie. De draaiknop is soepel met veel beweging voor maximale precisie.
Fast Focus Locking Dioptrie
Biedt een snelle, nauwkeurige focus van het dradenkruis. Het slot zorgt ervoor dat de dioptrie-instellingen niet per ongeluk worden gewijzigd.
Torentjes als geen ander
Zeer hoorbaar, supernauwkeurig, perfecte visuele uitlijning en vergrendelbaar – deze torentjes bieden het ultieme in consistentie en herhaalbaarheid. De klik-spline-mechanismen voor hoogte en wind zijn gemaakt van gehard staal dat is geërodeerd voor het hoogste niveau van precisie. Ze hebben ook een groot instelbereik voor elevatie en windreizen.
Maximaal 
gezichtsveld Toonaangevend oculairlensontwerp levert een maximaal gezichtsveld (21,0′ – 4,5′ FOV), een substantiële eyebox, oogafstand en vlakheid van het veld. Het oculair is gemaakt voor comfort, zelfs bij dagelijks gebruik.
Vergrotingsveranderingshendel (MCL) 
Gefreesd in de vergrotingsring, zodat deze ergonomisch is, niet kan haken en de boutmanipulatie niet hindert. ZCO besteedt veel aandacht aan het rotatiekoppel van alle bedieningselementen, dus snelle veranderingen van elke bedieningseenheid zijn mogelijk met een soepel en consistent koppel – zelfs in vriesomstandigheden. De vergrotingsring is iets verhoogd en de cijfers zijn vergroot, zodat deze gemakkelijk te zien en te bereiken is vanuit een opnamepositie.
Echt robuust
Elk materiaal is zorgvuldig geselecteerd op zijn vermogen om constant fietsen te weerstaan ​​zonder concessies te doen aan de prestaties. Kritische knooppunten en mechanische gebieden zijn sterker dankzij een dikkere doorsnede in specifieke gebieden.

OVER HET MPCT 1 DRAAISCHIJF

Een richtkruis ontworpen voor schutters die de voorkeur geven aan een zeer geavanceerd maar eenvoudig richtkruis. Dit is een zeer schoon op mil gebaseerd dradenkruis met 0,2 mil-markeringen langs hele verticale en horizontale stadions. Het oog wordt naar het midden getrokken, waar een zwevende stip zorgt voor een nauwkeurige plaatsing van het dradenkruis op het doel, terwijl de hoekkwadranten open blijven voor observatie van het doel. Een afstandsbeugel van 0,1 mil is tussen de 4 en 5 mil-punten geplaatst voor een nauwkeurig bereik en om het zicht overzichtelijk te houden.

ZC 527
Vergroting Objectief 5-27
Objectief ∅ (mm) 56
Diameter hoofdbuis (mm) 36

Clic Waarde (MIL) 0.1
Hoogte (MIL) 35
Hoogte (m/100m) 350cm / 100m
Hoogteslot JA

Windvang (MIL) 20
Windvang ( cm/100m) 200cm / 100m
Windvangslot JA

Gezichtsveld (ft/100yd) 28,0`- 6,0`
Gezichtsveld (m/100m) 9,3m – 2m / 100m

Oogafstand
(inch) 3,54 Oogafstand
(mm) 90

Parallaxcompensatie (m) 25 – ∞

Lengte (inch) 12,8
Lengte (mm) 325

Gewicht (oz) 34,8
Gewicht (g) 986

Verlichting rood | groen
FFP Brandvlak EERSTE
Lichttransmissie (%) 92
Dioptrie -3 | +2
Uitgangspupil (mm) 10,9 – 2,5

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen 45 × 10 × 10 cm
variatie

MPCT1, MPCT2, MPCT3

ZERO COMPROMISE OPTICS ZC527

4,340.00

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Translate »