Beschrijving

Nieuwe Press van AMP

Introductie

De AMP Press combineert een motor aangedreven ram, een afstandssensor en een load cell om uiterst nauwkeurige en nauwkeurige Force / Distance bullet seating metingen te leveren. Het is ontworpen voor gebruik met inline kogelzittingen matrijzen.
Voor het eerst kunnen deze gegevens worden opgeslagen en gesorteerd op basis van een veelheid aan variabelen. Dit stelt gebruikers in staat om hun zaakvoorbereiding te verbeteren, om meer consistente “nekspanning” te bereiken. Het stelt gebruikers ook in staat om hun ladingen dienovereenkomstig te batchen.
Gebruikers kunnen cartridgeprofielen maken en sessies opslaan voor elk kaliber. Huidige bullet-zitsessies kunnen worden vergeleken met eerdere sessies om nauwkeurig te zien hoe belastingen in de loop van de tijd veranderen (of helemaal niet).
De onderstaande afbeelding toont sporen die zijn gegenereerd bij het plaatsen van kogels in tien maagdelijke 308 gevallen. In dit voorbeeld is het gebrek aan afkanten vrij verschillend aan het begin van het spoor. Er is veel kracht nodig om de kogel in de mond van de zaak te laten komen. Ook zichtbaar is wanneer de onderkant van de kogel buiten het formaat van de nek zit. Dit wordt aangegeven door de lichte daling van de kracht bij de -0,16″-markering op de X-as. De zitkracht wordt dan gelijkgetrokken totdat de kogel volledig zit.
De laatste twee sporen (de rode en blauwe samen) tonen duidelijk twee mogelijke “vlieger”-ladingen die van de batch kunnen worden gescheiden.

In dit voorbeeld hieronder hebben we tien 6 BRA-hoesjes geladen. In tegenstelling tot de 308 gevallen hierboven, zaten de kogels niet voorbij het grote deel van de nek. Daarom werd de piekkracht bereikt aan het einde van de zitslag. Er werd meer aandacht besteed aan het voorbereiden van het messing en de verbetering van de consistentie is zichtbaar. Er was veel minder kracht nodig om de kogels in de mond van de behuizing te starten (aangegeven door de blauwe pijl).

Ook in dit voorbeeld door de rode pijlen  wordt de functie SORT weergegeven met de sporen in volgorde van de volgorde waarin ze zijn genomen (boven), de hoogste of piekkracht die is gemeten (midden) of het totale uitgevoerde werk (onder).

 

Sorteren op voltooid werk
Een van de belangrijkste voordelen van AMP Press is de toevoeging van een positiesensor waarmee “Total Work Done” -gegevens kunnen worden berekend.
In de onderstaande afbeelding wordt deze meting geïllustreerd door het gemarkeerde gele gebied. In dit voorbeeld is de tracering met het laagste uitgevoerde werk gemarkeerd. Dit is een nieuwe en opwindende statistiek waarmee cartridges kunnen worden sorteren.

Functies:
Cel Laden

AMP Press is uitgerust met een precisie load cell die exacte gewichtsmetingen tot 200 kilogram levert. Het vlak van de loadcel is omgeven door een retainer die de matrijs naar het midden van de cel leidt. Dit zorgt elke keer voor herhaalbare metingen. De loadcel is zeer nauwkeurig. Minieme case-to-case variaties kunnen worden vergroot en in ongelooflijke details worden weergegeven.

Het laadcelvlak is vrij zwevend. Dit zorgt ervoor dat er geen binding plaatsvindt wanneer de ram de matrijs op de laadcel drukt en dat alles gecentreerd blijft.

12V Motor

De ram op AMP Press wordt aangedreven door een hoge koppel, DC-motor. Dit zorgt ervoor dat een herhaalbare slag in zowel snelheid als kracht wordt toegepast op de matrijs tijdens het zitten. Dit verwijdert de menselijke fout die optreedt bij het bedienen van conventionele prieelpersen. De 12V DC-motor betekent dat de pers gemakkelijk kan worden gevoed door batterijen. Dit maakt het gebruik ervan mogelijk op meer afgelegen locaties, zoals op een bereik.

Afstandssensor

De positie van de ram wordt berekend met behulp van een positiesensor, die nauwkeurig is tot 0,001″. Hierdoor kan de afstand tot de zitplaatskogels voor het eerst tegen geweld worden weergegeven. Dit is vooral handig bij het benadrukken van verschillen zoals trimlengte en afschuiningsconsistentie. Het maakt het ook mogelijk om de berekening van “Totaal werk” toe te passen op het perceel als een optie om voor de eerste keer op te sorteren.

 

Bluetooth- AMP Press is Geschikt voor Bluetooth, waardoor draadloze communicatie met uw favoriete apparaat mogelijk is. Bluetooth wordt ingeschakeld na de eerste release van AMP Press. In de tussentijd zal de computerverbinding via een USB-kabel zijn. Opmerking: de eerste release van AMP Press is alleen pc. Mac-software volgt.

Verstelbaar voor veel matrijzenmaten- AMP Press wordt geleverd met twee verwisselbare ramlengtes. Deze maken het mogelijk om een breed scala aan patroon matrijzen te gebruiken.

 

 

 

 

AMP press

1,975.00

Categorieën: ,
Translate »