Beschrijving

AMP Annealing Made Perfect Machine 

levertijd ongeveer 4 weken

  • Een nieuw niveau van precisie voor de herlader
  • Een voorgeprogrammeerde, volledig gekalibreerde gloei-inductiecartridge
  • Krijg ELKE KEER exacte en herhaalbare nekhardheid
  • Alle programma-instellingen is in het laboratorium vastgesteld met de micro-Vickers nekhardheidstest.
  • Geen montage vereist – begin direct met het uitgloeien van messing.
  • Wissel binnen enkele seconden van het ene type patroon naar het andere.
  • Alle cartridges van 17 Hornet tot 460 Weatherby.
  • Geen giswerk – geen temperatuurpasta’s. Selecteer gewoon de juiste pilot en het juiste programma voor uw cartridge en begin met gloeien.
  • USB-poort voor toekomstige software-updates.
  • Consistente nekhardheid betekent meer consistente druk en snelheid, en dat betekent …

KLEINERE GROEPEN en HULZEN GAAN LANGER MEE

Selectie van instellingen op onze AMP Annealer.

1. Verschillende merken hulzen vereisen verschillende vermogensniveaus. Omdat alle instellingen voor nek- en schouder gloeien zijn, wordt dit feit veel belangrijker. Uitgebreide metallurgietests tonen aan dat legeringssamenstelling niet de reden is. Het is eerder de massa van koper die moet worden gegloeid. Merken als Lapua en Norma zijn meestal zwaarder in nek en schouder. Er is een aanzienlijke variatie tussen de vereisten van elk merk, dus de instellingen zijn voor elk merk individueel aangepast.

2. Diepte van inbrengen in de luchtspleet is van cruciaal belang. Een variatie van slechts enkele millimeters kan een verschil maken van 20 hV of meer in het resultaat. Daarom leveren we dieptespecifieke pilots die niet hoeven te worden aangepast. Draai ze gewoon helemaal in en ze zijn klaar voor gebruik. Er is ook overeenkomsten voor meerdere calibers. De familie .243 W, 7-08 R en 308 W delen bijvoorbeeld allemaal dezelfde pilot # 11.

3. Nek turnen maakt een verschil. Als messing wordt verwijderd, neemt de massa in de luchtspleet af, waardoor er minder stroom nodig is. We bieden afzonderlijke instellingen voor standaard messing en nek-turnen van -0,001 “, -0,002” en -0,003 “. Indien gewenst worden instellingen toegevoegd voor verder afgedraaide hulzen. Het is belangrijk om de juiste instelling in te voeren. Messing met bijvoorbeeld een 0,003 ” afgedraaide hals zal erg oververhit raken als de standaardinstelling wordt gebruikt. De standaardinstellingen bevatten de nominale halswanddikte van elke huls waarmee is gekalibreerd. Dit is een gemiddelde van zes metingen per geval x 4 gevallen met een Mitutoyo-buismicrometer.

AMP Annealer – MARK II

2,030.00

Artikelnummer: AMP-Annealer-MARK-II Categorieën: ,
Translate »