Beschrijving

Beschrijving

De nieuw ontwikkelde SWATCOM Active8 waterbestendige headsets worden gebruikt voor militaire, politieoperaties en professionele schutters. De nieuwe ASIC* digitale elektronica biedt 360 graden stereogeluidsweergave om het situationele bewustzijn en de helderheid van het geluid te verbeteren en tegelijkertijd optimale gehoorbescherming voor het personeel te bieden.

SWATCOM Active8 Headset, belangrijkste kenmerken:

  1. Waterbestendige verzegelde militaire specificaties, elektronica, microfoons en batterijcompartiment, onderdompelbaar tot 1 meter gedurende 30 minuten.
  2. Wordt standaard geleverd met comfortabele Gel afdichtingen
  3. ASIC* digitale elektronische geluidsweergave comprimeert impulsgeluiden om een levensechte stereogeluidsweergave te garanderen zonder “hakken”.
  4. 600 uur batterijduur (2 x AAA) met batterijbesparende functie.
  5. Dubbele luidsprekers in elke oorschelp voor fail safe audio
  6. Het geluidsniveau is beperkt tot 82 dB(A) om een goede gehoorbescherming te garanderen
  7. Lederen hoofdbandhoes verbetert comfort en duurzaamheid
  8. AUX-ingang voor RX-audio-ontvangstfunctie
  9. EU Tarief code: 8518300000
  10. SNR = 26 dB

 

Notitie:

Het elektronische ontwerp is gebaseerd op ons eigen ASIC-circuit (Application Specific Intergrated Circuit) en wordt bestuurd door een microprocessor. Dit maakt het mogelijk om een zeer laag stroomverbruik te combineren met hoge prestaties en in plaats van piekgeluiden af te snijden, comprimeert het ze tot een niveau van 82 dB (A). Dit maakt een levensechte stereogeluidsweergave mogelijk.

Levertijd: circa 2 weken

SWATCOM Active8 Headset Zwart

400.00

Translate »